Eurospin je otvorio drugu trgovinu u Zadru! Devetnaesta Eurospin trgovina u Hrvatskoj otvorila je vrata svojim kupcima

Poznati talijanski diskontni lanac, Eurospin, danas je otvorio drugu trgovinu u Zadru koja je ujedno i devetnaesta trgovina Pametne kupnje u Hrvatskoj. Zadranke i Zadrani od sada svoju Pametnu kupnju mogu obavljati u još jednom Eurospinu koji se nalazi u sklopu HEY parka na području Žmirića. Povodom otvorenja, predstavnici ovog diskontnog lanca uručili su vrijednu donaciju u iznosu od 20.000 kuna udruzi „Marra Altrui” s ciljem pružanja potpore ženama oboljelima od karcinoma tijekom i nakon kemoterapije tretmanima repigmentiranja obrva te repigmentiranjem areola nakon mastektomije što uvelike pridonosi njihovom oporavku.

Robnim markama s domaćim potpisom do prepoznatljivosti

Ono na čemu Eurospin gradi svoju prepoznatljivost je model Pametne kupnje gdje kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda. Tako se u širokoj ponudi nalazi mnoštvo proizvoda jedinstvenih vlastitih robnih marki nastalih u suradnji s hrvatskim dobavljačima po pristupačnim cijenama. Neki od vlastitih brendova su Amo Essere proizvodi bez laktoze i glutena, tjestenina Tre Mulini, Dolciando deserti za svaki trenutak, Don Jerez kava, začini i arome, a miljenici su mnogobrojnih potrošača.  U svakom Eurospinu dostupni prehrambeni i neprehrambeni proizvodi podijeljeni su prema odjelima, a posebno se ističu odjeli Mesnica i Delikatesa koji svakim danom nude svježe i provjerene mesne proizvode, Pekarnica sa svježim pekarskim proizvodima, te odjel Voća i povrća koji nudi raznovrsne hranjive namirnice. 

Eurospin svakako ne planira stati sa širenjem na hrvatskom tržištu, već u planu ima nova otvorenja, a time i nova radna mjesta diljem Lijepe Naše. Sve novosti i aktualne ponude saznajte na službenoj web-stranici Eurospin.hr te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →