Ovo će rastužiti brojne ljubitelje brze hrane: Gotovo je, nakon 11 godina zatvaraju svi McDonald’sovi restorani u susjednoj državi

Svjetski lanac brze hrane McDonald‘s večeras će prestati s radom u Bosni i Hercegovini i do daljnjeg zatvoriti svoje restorane u Sarajevu i Mostaru.

McDonald‘s je imao svoja tri restorana u Sarajevu (Titova ulica, Nedžarići i Šip) te dva u Mostaru (TC Mepas i M-17). Oni će još večeras biti otvoreni za kupce, a već sutra neće otvarati vrata.

Ova vijest sigurno će rastužiti brojne ljubitelje brze hrane koja se sprema u McDonald‘sovoj kuhinji. Ipak, ostaje nada da će problemi s licencom biti riješeni i da će se poslovanje nastaviti.

Lanac restorana brze hrane McDonald’s u subotu će, nakon punih jedanaest godina, prestati s radom  budući da je ta kompanija oduzela licencu za rad tamošnjoj franšizi zbog niza skandala.

Problemi su nastali kada je Županijski sud u Sarajevu zbog dugovanja za najam početkom prosinca naložio povrat Raiffeisen banci jednoga prostora u kojemu se nalazio McDonald’s restoran. Lokalni mediji su naveli kako se radi o dugovanju od pola milijuna eura.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →