Dobre vijesti za Bayern, senegalska zvijezda se vraća ranije od očekivanog

Zbog ozljede tetive, neposredno prije početka Svjetskog prvenstva, Mane nije mogao pomoći svom Senegalu na turniru kojem je domaćin bio Katar, a gdje je aktualni afrički prvak imao pravo nadati se dobrom rezultatu

MUENCHEN Oporavak senegalskog nogometaša Sadija Manea prolazi vrlo dobro te bi se jaki adut minhenskog Bayerna mogao na travnjake vratiti i prije najavljenog vremena.

Zbog ozljede tetive, neposredno prije početka Svjetskog prvenstva, Mane nije mogao pomoći svom Senegalu na turniru kojem je domaćin bio Katar, a gdje je aktualni afrički prvak imao pravo nadati se dobrom rezultatu. Bez Manea Senegal je ispao u osmini finala od Engleske.

Po informacijama iz Bayerna Mane se jako dobro oporavlja i mogao bi se treninzima vratiti početkom veljače. U bavarskom klubu se nadaju kako bi Manea mogli spremnoga imati već u utakmicama osmine finala Lige prvaka.

U toj fazi elitnog natjecanja Bayern igra protiv Paris St. Germaina. Prva utakmica se igra u Parizu 14. veljače, a uzvrat u Muenchenu 8. ožujka.

Source: novilist.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →