Bježala policiji, nema položen vozački ispit, našli joj i marihuanu, a policajce vrijeđala i omalovažavala

Pulska je policija oko 5.15 sati u Ližnjanu na Putu za Marleru zatekla i kontrolirala Opel pulske registracijske oznake kojim je upravljala 27-godišnjakinja.

Nakon što su joj policijski službenici dali svjetlosne i zvučne signale da zaustavi vozilo, djevojka je izašla i dala se u bijeg.

Policijski službenici sustigli su vozačicu i nad njom uporabili sredstva prisile.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako je vozilom upravljala prije stjecanja prava na upravljanje, a ponuđeni test na droge izričito je odbila.

Kod vozačice je pronađena tableta Hellexa te nekoliko PVC vrećica sa 6,8 grama marihuana i četiri smotuljka mješavine suhe zelene biljne materije droge marihuana i duhana.

Tijekom policijskog postupanja djevojka je vrijeđala i omalovažavala policijske službenike, nakon čega je privedena u prostorije policije.

Poradi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 27-godišnjakinji je nadležni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od četiri dana, odnosno do donošenja presude.

Source: novilist.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →