Imperial Riviera i Valamar uljepšali Valentinovo pacijentima i zaposlenicima bolnice Insula na Rabu

Imperial Riviera i Valamar uljepšali Valentinovo pacijentima i zaposlenicima Županijske specijalne bolnice Insula na Rabu / Foto Valamar

Povodom Valentinova vrijedan tim slastičara Valamara pripremio je petstotinjak paketića domaćih čokoladnih keksa

Županijska specijalna bolnica Insula na Rabu u suradnji s Imperial Rivierom i Valamarom i ove je godine uljepšala Valentinovo pacijentima i zaposlenicima bolnice druženjem pod motom “Budimo radost jedni drugima”.

Nakon prigodnog programa koji je održan dan ranije, ususret Valentinovu, kao i delicija koje je priredio bolnički kuharski tim, zaposlenici i pacijenti specijalne bolnice Insula na Valentinovo su se zasladili domaćim keksima i voćnim sokovima iz ponude Valfresco Direkta, Valamarove online trgovine.

Povodom Valentinova vrijedan tim slastičara Valamara pripremio je petstotinjak paketića domaćih čokoladnih keksa, što je razveselilo i pacijente i vrijedan tim bolnice koji o njima svakodnevno brine.

Ravnateljica bolnice, dr. Vesna Šendula Jengić, ovom se prigodom zahvalila zaposlenicima Imperial Riviere i Valamara koji su uvelike uljepšali Valentinovo, razveselili djelatnike i doprinijeli ugodnijem boravku pacijenata u bolnici.

Source: novilist.hr

TomislavCrnkovic144

Learn More →