Evo što je potrebno učiniti da se riješite neželjenog sala, ovo su najbolje vježbe za skidanje trbuha koji vam se gadi

Gubitak sala na trbuhu definitivno je najteži fitness zadatak koji možete pokušati. Muškarci koji ne vode računa o prehrani i oni koji se ne bave sportom mogu imati ozbiljnih problema s kilogramima, a najkritičniji dio tijela je upravo trbuh, piše muskimagazin.rs.

Dakle, što je potrebno učiniti kako biste se u kratkom roku riješili sala s trbuha?

Prije nego počnete trenirati, morate voditi računa o svojoj prehrani. Jedite manje kalorija kako biste izgubili više kilograma u kraćem vremenu. Nakon što počnete s dijetom, vrijeme je za vježbanje.

Savjetujemo vam da radite ove vježbe za trbušne mišiće jer su daleko najbolje za skidanje masnog tkiva.

1. Obrnuti trbušnjaci

Ovo je odlična, ali zahtjevna vježba koja će imati veliki utjecaj na donji dio trbuha. Lezite na pod na leđa, lagano savijte noge u koljenima i podignite ih. Sada spustite noge na pod, držite ih iznad tla nekoliko sekundi i vratite se u početni položaj. Osjetit ćete napor u želucu.

2. Zadržaj u skleku

Ovo je još jedna važna vježba koja će učiniti čuda za vaš želudac. Sve što trebate učiniti je ostati u gornjem položaju za sklek što duže možete. Vježbe izdržljivosti olakšat će vam svakodnevno kretanje, bilo da se radi o običnim dnevnim aktivnostima ili ozbiljnijim sportovima. Ojačat ćete cijelo tijelo, trbušne mišiće, mišiće kukova i stražnjice koji su angažirani tijekom cijele vježbe.

Ostanite u skleku 30 sekundi.

3. Dodirivanje prstiju

Ostavite ovu vježbu za kraj. Jednostavno iz uspravnog položaja pokušajte dotaknuti nožne prste bez savijanja koljena. Napravite 20 ponavljanja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →