Burna priča hrvatske manekenke: zlostavljali je otac i bivši muž. Pričalo se i o pokušajima samoubojstva tabletama

Bez obzira na kontroverzije koje je prate (dijelom čak zahvaljujući njima), manekenka Nina Morić izaziva pozornost gdje god se pojavi.

Tako je bilo i na nedavno održanoj reviji u Milanu, kad je atraktivna 46-godišnjakinja prošetala pistom u provokativnom izdanju, u dugačkoj smeđoj bundi ispod koje je nosila pripijeni crni kombinezon koji je malošto od njenih zavodljivih atributa ostavljao mašti. Uslijedio je izlaz u dugom kaputu ispod kojega, nagađa publika, nije imala baš ništa.

Posebna gošća milanske revije imala je i muški pandan, naime specijalni gost njoj uz bok bio je – bivši joj suprug, Fabrizio Corona. On je nosio elegantnu mušku kreaciju, te izveo performance s bijelom tkaninom, prenose mediji.

Zgodna Zagrepčanka Nina već je odavno udomaćena u Italiji, trenutno je u ljubavnoj vezi sa devet godina mlađim estetskim kirurgom Carlom Galatom. Javnost ju je, pak, najviše zapamtila po kratkom i burnom braku sa fotografom Fabrizijem Coronom, s kojim ima danas 22-godišnjeg sina Carlosa Marija.

Osim ljepote i uspjeha na modnim pistama te općenito u svijetu modelinga, Nina je izazivala pozornost zbog svojih estetskih zahvata, kojima se počela podvrgavati još prije dvadesete, kao i privatnim životom i brakom obilježenim skandalima.

Sve je započelo 1996., natjecanjem na Elite model od the year, gdje je osvojila drugo mjesto, te bila zasuta poslovnim ponudama, posebice kad je na istom natjecanju 1998. i pobijedila. Njezinu nesređenu životu u odrasloj dobi vjerojatno je kumovalo djetinjstvo; izjavila je da ju je otac zlostavljao, čak i seksulno (što otac negira), te se sa 12 godina samoozljeđivala zbog osjećaja vlastite krivnje.

Sa dvije sestre nikad nije bila bliska, a nakon srednje škole i nezavršenog studija prava seli u Italiju. Za “kralja paparazza” Fabrizija Coronu udala se 2001., on je pak priča za sebe. Sudski je gonjen zbog ucjene “prljavim” fotografijama mnogih slavnih osoba, među kojima su bili i moćnici poput Silvija Berlusconija, glasnogovornik talijanske vlade Silvio Sircano, nogometaš Francesco Totti i drugi.

Nakon razvoda, Nini je pripala polovica udjela u Coroninoj paparazzo-agenciji, ali i njegovi dugovi; novac je jedva namicala snimanjem reality-showova i modelingom, premda više nije bila tražena kao u najboljim danima.

Sa Fabrizijem je doživljavala svađe obilježene nasiljem, no s vremenom su “ispeglali” odnos, a ona je jedno vrijeme viđana u čestim noćnim provodima po klubovima kad je znala pretjerati s “veselicom” i maliganima. Govorkalo se i o pokušajima samoubojstva tabletama, pokušaju šverca narkotika iz Južne Amerike (nije dokazano), Nina je u svakom slučaju bila idealno topovsko meso za naslovnice tabloida, i u tome im nije odmagala svojim stilom života. Čak im je “priuštila” i brak sa milanskim poduzetnikom 2013. godine, s kojim se tajno vjenčala u Kambodži, a bračno putovanje provela u Dubrovniku – taj je brak potrajao dva mjeseca.

Zadnjih godina lijepa Nina je, čini se, u mirnijim vodama; što je najvažnije, popravila je odnos sa svojim sinom, kao i bivšim suprugom s kojim ga je dobila u strastvenoj, nesretnoj ljubavi koja joj je obilježila život.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →