Legendarni nogometaš pozvao kolegu na roštilj, a onda mu žena navodno ostala trudna – krenula su ogavna ogovaranja…

Ponekad je teško odabrati “pravu istinu”, odnosno povjerovati u neku verziju priče. Miroslav Klose, najbolji strijelac u povijesti Svjetskog prvenstva u nogometu, našao se na životnoj raskrižju upravo zbog toga.

Klose je već neko vrijeme nogometni umirovljenik, a sada pokušava izgraditi trenersko ime. Donedavno je bio trener austrijskog Altacha, ali je sredinom ožujka dobio otkaz.

Većinu svoje nogometne karijere proveo je u Bayernu nakon što je od 2004. do 2007. igrao za Werder Bremen. No, iz tog razdoblja datira i njegova najveća životna i obiteljska kriza.

Bilo je proljeće 2007. kada su Bremenom počele kružiti glasine da se njegova supruga Sylwia zabavlja iza zatvorenih vrata s njegovim  suigračem Patrickom Owomoyelom.

Owomoyela je oduvijek bio ženskar, uz njegovo ime su se vezivale svakakve priče, a dijelom ih je i sam potpirivao bivajući često u društvu četiriju ili više dama.

Navodni poziv na Kloseov roštilj bio je signal za prevaru, ali i za organiziranje zabava u kojima je sudjelovalo nekoliko djevojaka. Šuškalo se da je Sylwia trudna s ovim igračem.

Sve je to već bilo više nego što je Klose mogao podnijeti, pa je u tajnosti dogovorio transfer s Bayernom. Taj transfer već je bio potvrđen, a obavio ga je iza leđa šefova svog dotadašnjeg kluba. Zanimljivo, ubrzo je ipak povjerovao supruzi da mu nije bila nevjerna.

“Sve te laži, ta govorkanja da mi je žena trudna s mojim suigračem… To je najgore. To je najodvratnija stvar koja se dogodila meni i mojoj obitelji”, rekao je jednom Klose.

Nije bilo zle krvi između Owomoyele i Klosea iako su se nekoliko puta sreli na terenu, njemački mediji pišu kako je Sylwia bila više nego uvjerljiva oko toga da nije bilo prijevare. Njih dvoje zajedno su od 2004. godine, a ni ta kriza ih nije natjerala da prekinu. Imaju dvoje blizanaca, Noaha i Luana, koji će uskoro postatipunoljetni. Iako je brak prolazio kroz ozbiljnu krizu odlučili su ostati zajedno.

Owomoyela se pak odlučio oženiti svojom djevojkom Ewom s kojom je dobio dvoje djece, a prije nekoliko godina postao je i ambasador Borussije Dortmund. U slobodno vrijeme bavi se ribolovom, a nema namjeru postati trener.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →