Visoka je kao model i ima užasan problem: Ne mogu naći dečka! Ne smeta mi da je niži od mene, ali njima užasno smeta

Djevojka visoka 187 centimetara, koju su zbog njezine visine često maltretirali, otkrila je kako joj je “skoro nemoguće naći dečka”.

Marie Temara je ispričala kako se čitav život bori protiv stigmatizacije, a najveći problem joj je pronalazak partnera, piše Daily Mail.

28-godišnjakinja kaže kako su joj često govorili da nije moguće da žena istovremeno bude i visoka i ženstvena, no ona je čvrsto odlučila da svima dokaže suprotno.

Također se nada da će promijeniti staro pravilo prema kojemu u vezi muškarci moraju biti viši od žena, piše Jutarnji list.

Marie kaže kako su joj izlasci veliki problem, “jer je samo dva posto stanovnika Floride više od 187 cm”.

“Priznajem, jako je teško naći muškarca višeg od mene. Izbor mi je prilično ograničen. Jedan tip s kojim sam izlazila, napisao je na svojem profilu da je visok 195 cm, no kad smo se susreli, shvatila sam da je visok 180” – ispričala je.

“Više puta su mi rekli da nitko ne voli visoke cure i da izgledam poput muškarca u štiklama te da bih trebala igrati košarku. No ja nikad nisam nosila štikle i često sam bila pogrbljena u javnosti. Činila sam što god sam mogla kako bih djelovala niže”, priznaje Marie.

“No nedavno sam počela izlaziti i s nižim muškarcima. Otvorena sam za izlaženje s dečkima bilo koje visine, ali teško je naći muškarca kojemu nije problem ako je žena viša od njega. Nadam se da ću promijeniti tu stigmu da muškarac u vezi obavezno mora biti viši od žene. To uopće ne bi trebalo biti važno. Meni ne smeta ako sam viša od većine muškaraca.”

Marie je oduvijek bila velika. Na porodu je imala 5,4 kg, a tijekom odrastanja je uvijek bila barem za glavu viša od svih svojih vršnjaka.

“To što sam uvijek bila najviša mi je prilično smetalo. Djeca bi me sprdala i govorila mi da sam muškarac jer sam bila viša i jača i od većine muških učitelja”, kaže.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →