Siniša Vuco otvorio vrata svog venezuelanskog stana: Razmišljam šta da kažem i onda sam shvatio – kome se ja pravdam?

Krajem prošlog tjedna medijima se proširila vijest da Siniša Vuco napušta Hrvatsku i odlazi živjeti u Venezuelu. Splitski glazbenik javio se Bojanu Kosijeru za IN magazin, pokazao stan koji je kupio u toj zemlji te objasnio koliko se često namjerava vraćati u Lijepu Našu. Najavio je i vijesti koje će, sigurni smo, razveseliti njegove obožavatelje.

‘‘Veliki pozdrav, više od 20 dana razmišljam šta da kažem i onda sam shvatio – kome da se ja pravdam?

Pozdrav iz mog doma u Venezueli na Karibima. Evo, vidite, ovo je moj lijepi dom i jedan od najljepših stanova tu. Karipsko otočje, Isla Margarita.

Evo, ovdje je taman sumrak, Karipsko more…‘‘ pohvalio se Siniša Vuco za IN magazin. 

Vuco je za vikend doputovao u Hrvatsku odraditi dogovorene koncerte te je objasnio kako je nedavno prvi put otišao u Južnu Ameriku, točnije na venezuelanski otok Margaritu u Karipskom moru, gdje mu se toliko svidjelo da je odlučio kupiti stan.

‘Imaju dušu‘

‘‘Osjetio sam da ljudi imaju dušu, osjetio sam, kako bi mi rekli u Dalmaciji, po starinski nekako žive, ali u pozitivnom smislu, manje tehnologije i meni se to svidjelo jer neki krajolik čine i ljudi.

Tako da je meni to bio spoj onoga što sam ja zamišljao u glavi kako bi to bilo, to je blizu onoga što bi meni bilo super za životi od, eto, sad moje za dva tjedna 52. godine pa dalje.

Znači, sjedinjeno je sve to što ja mislim da treba imati – zemljopisna pozicija, ljudi, način života i temperament koji ne prelazi u agresivnost i Venezuela mi je super‘‘, otkriva Vuco. 

Kaže kako se života u Hrvatskoj pomalo zasitio.

‘‘Čovjek se umori i dobro mu dođe kad hoda i nitko ne zna tko je on i to mi je super.

Ja ne bih sad rekao: ‘Idem se ja zauvijek preseliti.‘ Kako ću se ja preseliti kad ja ovdje imam obitelj, unuku Gitu, majku Vinku, djecu, prijatelje, kumove? Ali više ću biti tamo nego ovdje‘‘, govori Siniša. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →