Drage dame evo kako u dva tjedna možete doći do savršene stražnjice! Trenerica naših zvijezda ima novi izazov

U dva tjedna ćete osjetiti promjenu, u četiri vidjeti, a u osam čuti.

Tako glasi jednadžba za sve vježbače, no dio njih odustane već na početku zbog često neugodnog izlaska iz ‘zone komfora‘. No ako s vama dvoranu dijeli jedna od najpopularnijih i najinspirativnijih domaćih trenerica Suzana Štimac, poznatija kao Suzana Moj Trener, brza transformacija je zajamčena, a dosljednost postaje vaše drugo ime.

Njenu neiscrpnu energiju, te poslovnu i životnu filozofiju brzo su prepoznale mnoge dame – influencerice, manekenke, pjevačice, doktorice i menadžerice, ali i muškarci, koji na treninge dolaze već od 6 ujutro.

Upravo je ova predana poslovna žena i majka dvije kćeri začetnica ranojutarnjih treninga na domaćoj fitness sceni, te je vrlo jasna u svojim prioritetima: izgovori i kompromisi ne postoje, odustajanje nije opcija, a redovita fizička aktivnost pridonosi sveukupnoj psihičkoj stabilnosti i sreći.

I njene društvene mreže koje prati upečatljiva crno-bijela estetika, svakodnevna su doza brutalne, ženske iskrenosti o usponima i padovima, te samodiscipline za sve kojima je potrebna. Suzana tako nije ‘samo‘ trenerica, već i veliki motivator, posvećeni psiholog i odana prijateljica koja će vam brisati znoj i suze u najtežim danima, te neće dati da ‘padnete‘.

„Žena bez filtera i milosti s najboljim treninzima“, tako opisuju Suzanu oni koji godinama vježbaju s njom, a njene klijentice dobile su laskavi epitet ‘hrvatskih Victoria‘s Secret anđelica‘.

Unatoč tome što je njena dvorana bazirana u Zagrebu, omiljena trenerica s vojskom obožavatelja pronašla je način kako da i drugi dijelovi Hrvatske vježbaju s njom, ali i svi fitness entuzijasti van granica Lijepe naše.

Njen novi, upravo lansiran online izazov fokusiran je na najveću ‘boljku‘ brojnih žena – stražnjicu, a sastoji se od 15 izazovnih treninga po 15 minuta s najučinkovitijim vježbama bez skakanja i rekvizita. To znači da ih možete odraditi bilo gdje i bilo kada, a da pritom nećete smetati ukućanima i susjedima.

Sve prati i zdravi jelovnik od 1500 kalorija uz koji ćete brže doći do željenih rezultata, kreiran za zaposlene žene kako bi im se olakšala svakodnevica. Riječ je o zdravoj i izbalansiranoj prehrani s jednostavnim namirnicama uz naglasak na količinu proteina, ugljikohidrata i masti.

I ne zaboravite – mali napredak svakog dana dovodi do velikih rezultata – poručuje Suzana.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →