Otišao po unuku u školu – pa je oteo? Ovaj slučaj šokirao je svijet, evo koliku je otkupninu tražio od svoje kćerke

Jedan je 65-godišnjak šokirao javnost nakon što je oteo unuku i od vlastite kćerke tražio otkup u bizarnom novčanom iznosu, piše Kurir.

Juan je bio 65-godišnji čovjek iz Kine, koji je jedan dan otišao po svoju unuku iz škole. Umjesto da je djevojčicu doveo kući, on je nazvao njezinu mamu – svoju kćerku, koju je zatražio pola milijuna juana, odnosno 63.000 eura za djevojčičin povratak doma. 

U jednom trenutku je kineski djed, koji se za očajan potez odlučio zbog svojih problema s kockom, zaprijetio da će ako ne dobije novac u roku od tri dana ubiti djevojčicu. Majka djevojčice šokirana je nazvala policiju i njezin je otac nedugo nakon bio uhićen, a djevojčica na sigurnom. 

Nije poznato kada se točno dogodio ovaj incident, ali Šangajska organizacija za suradnju je nedavno objavila da je potencijalni otmičar već bio u zatvoru zbog svojih nepromišljenih postupaka. On je za incident pokušao okriviti svoju kćerku, tvrdeći da mu ona ne želi dobro, i da umjesto boljeg života za njega, samo želi da je mrtav. Optužio je i da je nezahvalna. 

Ljudi koji su upoznati s pričom oštro osuđuju Juana i njegovo ponašanje, a mnogi su njegovoj kćerki savjetovali da prekine kontakt s njime. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →