Ni više ni manje nego 30% na sve

Optika Ghetaldus Dalmacija slavi svoj 66. rođendan, a kako bi prigodno obilježili još jednu godinu uspješnog poslovanja nude sjajan poklon svim klijentima i onima koji će to tek postati. Od 11. do 19. svibnja, Ghetaldus Dalmacija nudi nevjerojatni popust od 30% na sve proizvode u svojoj ponudi, uključujući naočale, sunčane naočale, kontaktne leće i pribor za njegu očiju, ni više ni manje nego 30% na sve. 

No, znate kako se kaže, ali to nije sve – svi kupci koji iskoriste ovu ponudu također imaju priliku besplatno provjeriti svoju dioptriju u bilo kojoj poslovnici Optika Ghetaldus Dalmacija. Ovo je odlična prilika za sve koji već duže vrijeme planiraju kontrolirati svoj vid ili traže novi par naočala, sunčanih ili dioptrijskih.

Ghetaldus Dalmacija je sinonim za kvalitetu i profesionalnost, a ovaj rođendanski popust samo potvrđuje predanost klijentima te utvrđuje poziciju lidera u inovativnim rješenjima za poboljšanje vida. U ponudi imaju širok spektar proizvoda i usluga, uključujući i najnovije modele naočala i sunčanih naočala, kao i profesionalne savjete o njezi očiju. Njihov tim stručnjaka pomoći će vam pronaći idealan par dioptrijskih ili sunčanih naočala za vaše potrebe, i pružiti vam podršku tijekom cijelog procesa.

Ne propustite ovu sjajnu priliku, izrežite kupon i s njim skoristite ovu rođendansku ponudu dok traje. 

Sretan rođendan Ghetaldus Dalmacija!

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →