Uživao u najopasnijem seksualnom položaju pa slomio penis, znalci to zovu ‘patlidžanovim deformitetom‘

Ozljede često vrebaju i na najneočekivanijim mjestima i situacijama.

Trideset sedmogodišnji Indonežanin prijavio se u lokalni urgentni centar s ‘akutnim bolom‘ i gubitkom erekcije nakon jednog incidenta, koji se dogodio tijekom seksualnog odnosa…

Kako je izjavio, on je čuo pucanje dok je imao seksualni odnos sa svojom partnericom uživajući u položaju “obrnuta kaubojka”, sudeći prema izveštajima koji su navedeni u Časopisu prijavljenih uroloških slučajeva. On je također pretrpio i krvavi iscjedak, odnosno pražnjenje penisa, što je popratno otežavalo njegovo uriniranje. Ono što je nesretni muškarac opisao, profesionalci nazivaju “patlidžanovim deformitetom”, piše Muški magazin.

Sudeći prema izvještaju, dijagnosticiranje penalne frakture prilično je lako jer su njeni simptomi tipični. Prijelom penisa generalno izaziva zvuk pucanja, brzu detumescenciju, akutni bol, a oticanje penisa i može dovesti do ‘deformiteta patlidžana‘.

Kirurzi su najprije očistili ranu, popravili dvije naprsle cijevi i zašili mu uretru. Liječnici su potom izveli test umjetne erekcije kako bi osigurali da nema nikakvih curenja iz rane i da penis nije savijen abnormalno. Penis je potom zašiven i zavijen kao mumija kako bi se pravilno oporavio. Nakon što su mu uklonjeni zavoji, Indonežaninov penis je još tri iduća dana bio “plav kao patlidžan”.

Nesretni muškarac poslan je kući s kateterom pet dana poslije operacije, dok su na pregledu zakazanom za nekoliko tjedana liječnici primijetili da je sada s njim sve u redu. Stručnjaci navode da su ovakve frakture česte i da one nastaju zbog partneričine pubične kosti.

Indonežanin će idući put zasigurno biti puno oprezniji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →