Za krah braka premijerke Sanne Marin kriva fatalna Indijka? Procurile fotografije iz kluba gdje su bili do zore

Nakon što je finska premijerka na odlasku Sanna Marin (37) prije nekoliko dana objavila da se nakon 19 godina braka razvodi od svog supruga, nekad nogometaš, danas poduzetnika, Markusa Räikkönen (37), u javnosti su procurile fotografije koje aludiraju na potencijalnu nevjeru bivšeg partnera najmlađe europske premijerka, piše Jutarnji list.

One prikazuju Räikkönena, piše The Daily Mail, kako flertuje i intimno pleše s nepoznatom Indijkom koja je boravila u Finskoj zajedno s bollywoodskim zvijezdama Rakulom Preetom i Pragyom Jaiswal. Finski su mediji pisali i kako ju je, navodno, bivši nogometaš pokušao i poljubiti, no Indijki se on, čini se, nije toliko sviđao pa je odbila njegove poljubce. Fotografije su prema tvrdnjama britanskog medija nastale u ožujku.

Tada su se tajanstvena Indijka i njezini prijatelji glumci sastali s Räikkönenom i kuharom Mikaelom Mihailovom u azijskom restoranu Farang u Helsinkiju. Susret je ovjekovječen fotografijom i kuharovom objavom na Instagramu.

– Kavka divna noć, namaste – napisao je Mihailov ispod slike gdje on i bivši muž finske premijerke poziraju na stubištu restorana s prijateljicama. Sljedeću večer su se Indijka i Räikkönen odlučili družiti nasamo. Posjetili su, kako je naveo finski časopis Seskija, noćni klub Post i u njemu plesali do četiri ujutro. Jedan svjedok je atmosferu njihova druženja opisao jako intimnom i dodao: ” Nekad bi premijerkin suprug stao iza nje i počeo je bockati bokovima s leđa. Bio je stvarno zgodan”.

Inače, ljubavna idila Räikkönena i Marin počela se raspadati još i prije tog vrućeg plesa na podiju Posta. U posljednje su vrijeme prema različitim izvještajima živjeli odvojenim životima, a niti Uskrs nisu proveli zajedno. Sanna Marin je za taj blagdan odlučila otputovati u Pariz, dok je Räikkönen ostao u domovini. Fotografije pogledajte OVDJE.

Source: slobodnadalmacija.hr

Tomislav Crnkovic

Learn More →